Konsultointi

Kestävät ja ympäristöystävälliset ratkaisut luovat positiivista yrityskuvaa, joka kiinnostaa sekä yrityksen asiakkaita että muita keskeisiä sidosryhmiä. Smart Automation Oy:n suunnittelemissa uudis- ja korjausrakentamisen hankkeissa hyödynnetään uusinta teknologiaa ja näin ollen kiinteistöissä saavutetaan merkittäviä kustannussäästöjä.

 

Projektinhallinta

Älykkäitä ratkaisuja projektinhallintaan

 

Smart Automation on erikoistunut rakennusautomaatioon ja energiatehokkuuteen liittyvien projektienhallintaan. Toimeksiannot vaihtelevat yksittäisistä suunnittelutehtävistä mittaviin investointihankkeisiin ja kokonaistoimituksiin. Smart Automation tarjoaa laajan valikoiman kokonaisratkaisuja, joihin kuuluvat konsultointi, suunnittelu, projektinhallinta sekä urakointi.   Projektin ohjaukseen ja -hallintaan liittyvä osaaminen varmistaa, että investointihankkeet suoritetaan ajallaan huomioiden samalla kestävän kehityksen, turvallisuuden, laadun ja kustannustehokkuuden tavoitteet.

Smart Automation Oy:n käyttämä projektinhallintajärjestelmä mahdollistaa projektien kehitystyön ja valvonnan kontrolloidusti ja järjestelmällisesti. Suurien kohteiden edistymistä pystytään valvomaan reaaliaikaisesti. Tämän ansiosta projektin suunnittelu ja kehitystyö tapahtuu strukturoidusti, mahdolliset ongelmat tunnistetaan nopeasti, muutokset ja ongelmat dokumentoidaan selkeästi ja asiakkaat ja yhteistyökumppanit pysyvät ajan tasalla projektin etenemisestä.

Energiakatselmus 

Energiankäytön tehostamista energiakatselmuksen avulla 

Smart Automation on laatinut lukuisia energiakatselmuksia erilaisille kiinteistöille ja rakennuksille. Energiakatselmuksessa selvitetään kohteen energian- ja vedenkäytön nykytilanne, kuvataan LVIS-järjestelmien toiminta ja käyttö. Lopuksi esitetään konkreettisia säästötoimenpiteitä. Katselmuksen pohjalta kohteen energiakäyttöön voidaan tehdä merkittäviä kustannussäästöjä sekä parantaa energiatehokkuutta. Ota energiatehokkuus haltuun -säästökohteet tunnistamalla.