Aurinkoenergia

Aurinkosähkö

Älykkäitä ratkaisuja aurinkosähkön avulla

 

Smart Automation toimittaa aurinkoenergiajärjestelmiä kohteisiin, joissa on merkittävä energiantarve, kuten kiinteistöihin, rakennuksiin maatiloille sekä kerros- ja rivitaloihin. Ratkaisut auttavat rakentajia, urakoitsijoita, yhteisöjä ja sijoittajia saavuttamaan asetetut energiatehokkuusvaatimukset aurinkoenergian avulla. Kohdeselvityksen jälkeen Smart Automation suunnittelee ja toteuttaa yksilöidyn ja oikean kokoisen järjestelmän asiakkaan käyttöön.

Smart Automation Oy toimittaa eri kokoisia aurinkosähköjärjestelmiä sekä yritysasiakkaille että kotitalouksille avaimet käteen-toimituksena. Toimitus sisältää kohteen kannalta optimaalisesti suunnitellun ja toteutetun ratkaisun. Toteutettavan kohteen kannalta optimoitu investointi on mahdollisimman kannattava ja takaisinmaksuaika on mahdollisimman lyhyt. Suunnitteluvaiheessa lasketaan järjestelmästä saatavat rahalliset säästöt ja takaisinmaksu-ajasta voidaan tehdä arvio. Lisäksi voidaan laskea, kuinka paljon rakennuksen hiilidioksidipäästöt pienenevät.

Avaimet käteen -toteutukseen sisältyy:

  • järjestelmän suunnittelu (mitoitus kohteen mukaan, katon kantavuuden selvittäminen)
  • lupa-asioiden hoitaminen
  • asennus
  • tarkastukset, käyttöönotto ja dokumentointi

Aurinkopaneeleilla on jopa 25v takuu (10v tuotetakuu, 12v vähintään 90% suorituskykytakuu, 25v vähintään 80% suorituskykytakuu). Järjestelmät ovat huoltovapaita.